Українські пенсіонери можуть отримати гроші від "Ощадбанку", які можна використати для придбання продуктів. Хто і як може отримати кошти розповіли у пресслужбі банку.

"Ощадбанк" запустив приємну акцію для українців, які одержують пенсію. Виконавши деякі умови, вони можуть отримати від банку сертифікат на суму 500 гривень для придбання продуктів та товарів у мережі "АТБ".

Пенсіонер. Фото: скрін youtube

"Дбаймо про старших. Тому для тих, хто оформить пенсійну картку в Ощаді, бажаємо зробити ще й приємний і безумовно корисний подарунок. За оплату пенсійною карткою Mastercard від Ощада тепер можна отримати сертифікат на 500 грн на покупки в АТБ!" банку.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Для участі в акції потрібно оформити пенсійну картку Mastercard у "Ощадбанку", після чого дочекатися зарахування на неї першої пенсії та сплатити будь-яку покупку від 100 гривень. Після виконання умов банк обіцяє сертифікат на 500 гривень.

У фінустанові наголосили, що ця акція діє до 31 грудня 2022 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мінфін заробив на облігаціях майже 4 млрд грн: які цінні папери мають шалений попит.

Також наш портал інформував, що встигнути до 1 жовтня: внутрішні переселенці можуть подати повторну заявку на отримання держдопомоги.

Крім того, наш портал інформував, у Міністерстві економіки повідомили, хто може отримати додаткові кошти під час воєнного стану.