Відома артистка, зірка "Вечірнього кварталу" та телеведуча на українських телеканалах, Олена Кравець, після довгої перерви з9явилася перед шанувальниками у чорно-білому відео з хустиною на голові.

На своїй сторінці в Instagram Олена розмістила відео, на якому позує у мереживній сорочці білого кольору та з підв'язаним волоссям, складеною жмутком хустиною, зав'язаною у гульку спереду. Імовірно, вона вирішила підв'язати волосся, яке вже відросло після останніх експериментів ще до війни.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/elenakravetsof/

Жінка знаходиться у Німеччині, та наразі не повертається до дому. Її старша донька "втекла" від матері і двох близнюків до Києва, а от Олена не наважується приїздити в Україну, де все ще йде війна.

Однак, Олена підготувала щось цікаве для шанувальників, видно, що життя без публічного простору не влаштовує артистку.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Олена Кравець. Фото: instagram.com/elenakravetsof/

Вона також з'явилася у костюмі перед мікрофоном, та поговорила про занурення в душу і себе. Олена Кравець вирішила поговорити наживо про зміни у житті українців, та сенси життя

Трохи пірнути у свої душі, серця. - розповіла Олена.

Нагадаємо, ми писали, що Олена Кравець із "Квартал 95" заявила про готовність повернутися додому, незважаючи на можливі обстріли.

Як повідомляв "Знай.ua" Олена Кравець із "Квартал 95" показала, яку "лялечку" з її дочки Маші зробила Марта Адамчук.

Також "Знай.ua" інформував, що донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія покрутилася перед камерою та зізналася у коханні.