Українська акторка та телеведуча Даша Малахова вирішила допомогти ЗСУ, і збирається зробити зі свого собаки інкубатор. Така ідея сподобалась не всім українцям.

Нещодавно на своїх сторінках у соціальних мережах дівчина опублікувала пост, з яким розповіла про нову ініціативу, щоб зробити зі свого собаки "військовий інкубатор". Усі зароблені кошти на продаж цуценят вона зібралася передати українським захисникам.

Така ініціатива сподобалася далеко не всім, і, зокрема, проти цього висловилася відома українська журналістка Раміна Есхакзай. Вона навіть хотіла викупити домашнього улюбленця в актриса, щоб та не знущалася з тварини.

У відповідь Даша Малахова записала звернення, але, на жаль, без вибачень. Вона лише зазначила, що розуміє гостру увагу до цієї публікації, і закликала українців не шукати у всьому "зраду" під час війни.

Я не ображаюся. Я розумію, що все в дуже тяжкому емоційному стані, морально всім дуже тяжко. Незважаючи на те, що наші захисники мають певні результати, я не думаю, що ми себе можемо ще відпустити. Я думаю, ми повинні триматися і розуміти, що ми не можемо дозволити собі розгойдувати себе. Всі ті негативні ситуації, які зараз відбуваються... Давайте з розумінням ставитися до тих людей, хто має багато негативу, хто бачить у всьому зраду, хто має велику емоційну і духовну порожнечу, яка створилася завдяки ситуації, в яких ми всі опинилися. Це означає, що потрібно лише потерпіти і бути терпимішими до тих, хто тяжко справляється з негативом. Даша Малахова

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають, і запропонували жінці зробити цей "інкубатор" зі свого тіла:

"Так станьте сурогатною матір'ю, це теж за вашим інкубатором. І ЗАДОНАТИТЕ хорошу суму. Ваше тіло, ви ним розмовляєте. Не тілом собаки. Рівняння жахливе, але як є";

"З себе зробіть інкубатор";

"Боже, яка м'яка і пухнаста!!!! Психолог,!!!!! 😂😂😂😂";

"Завдяки такій ситуації всі дізналися яке ви гнилизна просто! Чому не хочете побути інкубатором?";

"@zoopatrul.ua , будь ласка, врятуйте собаку цього нелюдя. Вона хоче зробити зі свого собаки Брі інкубатор, щоб купити дрони".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Слава Камінська показала, який смачний чорний статевий орган знайшла

Раніше повідомлялося, що в Німеччині раптово скасували Олега Скрипки, але здаватися він не має наміру: знайдено руку Кремля

Також Макс Барських запевнив, що не покине українців, "віддавшись" Америці та Європі .