Стало відомо, що Приватбанк почав відмовляти українцям у вигідному кредитуванні, і у фінансовій установі назвали головну причину.

Нова скарга з'явилася на порталі Мінфін і її автором став користувач під ніком Sogrezo. Він звернувся до співробітників цього банку, щоб отримати відповідь на питання, що цікавлять.

До повномасштабної війни Приватбанк роками видавав своїм клієнтам кредитування за всіма лояльними умовами. Після початку війни ця функція стала недоступною, і лише за кілька місяців відновив роботу.

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Але, як виявилося, все не так райдужно. Українці почали скаржитися, що неможливо оформити кредит "Оплата частинами". Проблема виникла навіть у тих, хто скористався цим раніше.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Таке собі, послуга "Оплата частинами" недоступна… Хоча я з 2008-го клієнт Привату, і є працюючий ФОП у вас же. Дякую, що підтримуєте своїх клієнтів у лихоліття! Добре, що ви не одні, і можна взяти аналогічно в іншому банку, але це не дуже зручно. Ну і нехай буде", - наголосив чоловік.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Представники фінансової установи оперативно відреагували на негативний відгук, і зазначили, що при ухваленні рішення про кредитування розглядають величезну кількість факторів і враховують навіть рух коштів за різними рахунками.

"Виділяти один із критеріїв було б некоректно, оскільки кожен має свою вагу. На даний момент банк займається відновленням кредитування клієнтів, тому ліміти по "Оплаті частинами" повертаються поступово та переглядаються автоматично", - зазначили представники ПриватБанку.

Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що ПриватБанк залишив українця без пенсії, не дозволяючи зняти гроші

Раніше повідомлялося, що українці можуть отримати 5000 гривень від ПриватБанку: що для цього потрібно

Також, дефіцит доларів в Україні: у НБУ розповіли, коли в касах банків з'явиться валюта