Війна, яку розпочали росіяни на чолі з володимиром путіним, принесла багато бід українцям. Крім смертей, більшість залишилася і без роботи.

У цьому "котлі" варяться навіть знаменитості, адже вони не можуть не лише зніматися, а й навіть заробляти на своїх соцмережах, як це робили раніше.

Про це розповіла і співачка Оля Полякова у новому випуску шоу "Дорослі дівчатка".

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Співачка поскаржилася, що через блокування її сторінки в Інстаграм вона знаходиться в тіньовому бані, активність впала і спонсори не йдуть за рекламою.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

"Якби мені прийшла реклама презервативів, я б її класно зробила. Я б зробила про те, що це спеціально для орків, щоб ви, с*ки, ніколи не розмножувалися", - сміється Королева Ночі.

Маша Єфросиніна спробувала вгамувати її запал, адже вона переконана, що замовник не оцінить таку рекламу і попросить обійтися без орків.

"Тобі скажуть "Оленька, давайте, будь ласка, ні". Їм треба щоб було красиво, щоб красиво його тримали в ручках і, бажано, зробили татуювання на лобі" , - розповідає Маша про реалії сучасних вимог від замовників.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли українською, щоб розповісти про свій роман: "Ми зустрілися в клубі".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла, як чоловік просить її кричати голосніше і про заробітки за кордоном: "Мене цьому Данилко навчив".

Також стало відомо, що Олі Поляковій намагалися зірвати концерт фанати путіна, але вона швидко їх "заткнула".