Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Зовсім недавно вона з'явилася на блокпості, тільки на вигаданому – на сцені, під час виступу. Навіть Вікторія Булітко вийшла в українській військовій формі. А зараз серія загальних знімків продовжується.

"Дизель шоу", фото: Instagram

"Вам точно цікаво, що ж було за лаштунками концертів. А тому прямо зараз ми покажемо вам, що відбувалося за кадром нашого грандіозного шоу! Образи наших акторів зачарують вас з першого погляду. А якщо ви ще не встигли переглянути наш перший концерт на підтримку ЗСУ, зробіть це простозараз", - йдеться у публікації.

На одному з кадрів Бережок не може зрозуміти, що він тримає в руках, наступного постала Лілія Ребрик. Але всю увагу краще приділити першому фото. З Вікторією Булітко та Єгором Крутоголовим, який вирішив станцювати з нею повільний романтичний танець.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

"Ура, чекаємо з нетерпінням", "Підготовка до сьогоднішнього Дизеля йде дуже гарячою", "Ви просто найкращі", - пишуть користувачі в коментарях.

Напомним, Виктория Булитко и Крутоголов из "Дизель шоу" придумали пароли для блокпостов: "Бурят не влазить в бандероль"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" не витримала і натягла форму ЗСУ, є одне "але": "Через півроку"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, як чітко спрацювала її інтуїція перед війною: "У такій напрузі"