Скандал між шеф-редактором гумористичного "Дизель Студіо" Олексієм Бланарем та акторкою з "Холостячки" Ксенією Мішиною нікого не залишив байдужим. Чоловік публічно назвав зірку "б**дункою і політичною хв**дою" у відповідь на її звинувачення в тому, що проект переслідує російські погляди.

Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов підтримав свого керівника та заявив, що Ксенія йому подобалася, але після цього скандалу думка змінилася. Зараз він в інтерв'ю Славі Дьоміну вирішив відверто розповісти, що ж тоді сталося між знаменитостями і чому Бланар так висловився про Мішину.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Крутоголов відразу зазначив, що Бланар погарячкував і не повинен був ображати Мишину. Керівник не стримав емоцій, бо був із сім'єю в окупації, а артистка порівняла діяльність шоу зі злочинами ворога. Це й викликало таку лють.

Крутоголов і Дьомін, скріншот з інтерв'ю

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію

Показати ще

У їхній будинок на танках приїхали російські військові та погрожували розправою і Олексію, і його дітям. Сім'я шеф-редактора пережила чимало випробувань.

"Це було дуже жорстко, і саме я його попросив вибачитися. Я поясню: Льошка потрапив в окупацію, він жив трохи далі і до нього зайшли. До нього приїхали на танку, розламали ворота. У нього троє дітей. На них націлили автомати і почали обшукувати. І вони 18 днів перебували в окупації, натерпілися багато. І коли він почув, що нас порівняла Ксенія з рашистами, його просто "рвануло". видалив та вибачився", - розповів Крутоголов.

Гуморист заявив, що Олексію не слід було ображати Мішину, але і їй потрібно було "тримати язик за зубами".

Раніше ми писали про те, що Мішина відреагувала на образу Бланаря з "Дизель Студіо", який назвав її "б*ядункою": точив зуб ще після "Холостячки"

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Мішина пообіцяла кінець "Дизель Студіо", почався бруд з "Танці зі зірками": "Нехай тепер вибачаються"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина "розмазала по стінці" Крутоголова та Бланаря з "Дизель Шоу": "Ганьба історія, прочитайте правду"