Українські гумористи, зірки проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко та Кирило Ганін зняли привабливий ролик на тему оголошеної в Росії "часткової" мобілізації. Відео опублікували на сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко відомий своїми позитивними роликами в Instagram та ТікТок, якими піднімає настрій українцям. Він почав їх знімати, щоб підтримати моральний стан людей, коли розпочалася повномасштабна війна та активно продовжує робити це, навіть залучаючи друзів-гумористів.

Влад Шевченко, фото: Instagram

Так, цього разу Влад Шевченко запросив не менш відомого гумориста, ніж він – Кирила Ганіна. Разом вони записали привабливий ролик на тему, яка стала шоком для багатьох росіян - оголошення мобілізації.

"Десь у Ростові", - йдеться у назві ролика.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Гумористи показали весь рівень інтелекту деяких жителів країни-агресора, які так і не зрозуміли, що ж сказав їхній "президент" і зраділи цьому як діти.

До речі, в коментарях українці відзначили, що відео дуже схоже на цілком реальну ситуацію в Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Віктор Гевко з "Одного разу під Полтавою" показав, як стартувала кар'єра головного "заспокоювача" українців: "Арестович початок".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв негативний наступ окупантів на Харківщині: "Героїчне перегрупування".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач засумував після розставання з Дурнєвим, як росіянка через від'їзд з Криму: "Не хотів їхати".