Відома українська артистка Оля Полякова вирішила висловитись знову про громадян сусідньої з нами країни. Вона відповіла користувачам, які звинувачують у поширенні ненависті.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно артистка ділиться подробицями свого життя, а також висловлює думку щодо актуальних тем.

Напередодні Оля Полякова висміяла російські мітинги, які пройшли по всій країні через оголошення диктатором путіним мобілізації. Після цього, мабуть, вона отримала незадоволені відгуки від користувачів щодо того, що жінка не стримувала емоцій.

"А ви поживіть як ми сім місяців. А ви поблукайте з дітьми по за кордоном, чоловіка не бачте, думайте де шматок хліба взяти. Сходіть у бомбосховища, поживіть під бомбами. Втратіть рідних, близьких, хату, втратите своє звичне життя. Я подивлюся , якими ви будете добренькими" - каже Оля Полякова.

Росіяни не розуміють, що вони давно вв'язані в цю війну, і вдавати, що нічого не відбувається вже не вийде.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Далі українська артистка вирішила поміркувати з шанувальниками на тему того, чи буде у Росії революція найближчим часом, чи зможуть вони змістити свого "правителя".

Оля Полякова, фото: Instagram

Під роликом вона залишила місце для опитування, де кожен охочий міг проголосувати так чи ні. Результати виявилися надто очевидними.

Тільки 32% опитаних вважають, що це справді станеться, і ще 68% людей виявилися реалістичнішими, і вважають, що цього не станеться.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна "втратили" гроші і готові роздягнутися, щоб заробити

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова помріяла про виступ у найпрестижнішому концертному залі

Також Оля Полякова розповіла, як їй допоміг поляк-чарівник, ставши спонсором доньки Маші.