Українські студенти можуть отримати гроші від ПриватБанку на свою картку, заздалегідь виконавши деякі умови. Про це повідомляє пресслужба фінустанови у соціальній мережі facebook.

ПриватБанк регулярно організовує акції для своїх клієнтів, торкаючись найрізноманітніших категорій - від пенсіонерів до підприємців. Так цього разу приємно порадувати вирішили студентів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

У банку повідомили, що студенти можуть отримати на свою картку 50 гривень "на каву". Для цього необхідно виконати кілька умов: бути новим клієнтом ПриватБанку та додати свою картку для виплат стипендії до гаманця Apple Pay або Google Pay.

Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Купувати каву з новенькою студентською карткою – круто. Оплачувати за допомогою смартфона та картки з особливим дизайном – ще крутіше. А якщо за каву заплатить ПриватБанк? Першокурсники можуть отримати 50 гривень на картку, щоб протестувати, як зручно платити смартфоном. Для цього потрібно бути новим клієнтом ПриватБанку і до 31 жовтня додати новеньку картку для виплат стипендії в гаманець Apple Pay або Google Pay", - розповіли в банку.

Раніше портал Знай повідомляв, що українець втратив кругленьку суму через збій у ПриватБанку, допомагати ніхто не прагне: "Послали куди подалі".

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" заблокував клієнту гроші без жодних пояснень: "Висять незрозуміло де".

Крім того, наш портал інформував, новий податок для обмінників: Данило Гетьманцев розповів, які зміни насправді принесе нововведення.