Знаменита телеведуча Марічка Падалко поділилася найсвіжішими новинами у своєму обліковому записі в соціальній мережі.

Дану інформацію Марічка Падалко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що Марічка – дуже важливий та талановитий український журналіст. Вона вже багато років повідомляє важливі новини для українців.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua

«Війна День 212 ЗСУ звільнили селище Яцьківка на Донеччині! Росія атакувала Одесу іранськими дронами-камікадзе. Два влучили в будівлю в припортовій зоні. Одна людина загинула. Подібні дрони на
Дніпропетровщині збила ППО (відео 1). Зеленський вперше публічно звинуватив керівництво Ірану в співпраці із росіянами попри задекларований нейтралітет в цій війні В деокупованому Ізюмі завершується ексгумація вбитих росіянами людей – загалом 436 тіл. Більшість мають сліди насильницької смерті, а 30 – катувань «Щодня Україна на війні втрачає близько 50 воїнів. Росія вп’ятеро більше» - Зеленський. «Шануємо своїх» (відео 2)», - повідомила українська журналістка.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Крім цього, Марічка показала кадри, на яких видно, як б'ються нові мобілізовані росіяни. Також телеведуча заявила, що Польща не прийматиме дезертирів з росії, які ховаються від мобілізації.

Маричка Падалко, фото: Instagram

«Польща не прийматиме російських дезертирів, а черга на грузинському кордоні вже досягла 15 км (відео 8) Тим часом, мобілізація в росії триває наповну, подекуди вже почалося навіть «бойове злагодження» (відео 9) Україна записала для «новеньких» російських військових своєрідне привітання (відео 10)»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Марічка Падалко заявила, що "дивані" війська Росії різко почали тікати з країни.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла про жорстку відповідь Залужного на мобілізацію Росії.