2 жовтня 2022 року в Україні відзначається День вчителя. І поки школярі репетирують святковий концерт, а батьки намагаються вигадати вітальну промову, ми трохи вам допоможемо з іншим питанням.

Ще раніше ми носили до школи цього дня банальні квіти та цукерки, або ж батьківський комітет збирав гроші на покупку спільного подарунка. Але зараз часи змінилися, побільшало молодих вчителів і їм буде приємно отримати в подарунок щось особливе. А якщо зважити на те, що зараз багато шкіл навчається в онлайн-форматі, то спектр подарунків розширюється.

День вчителя - фото Верхньопетровецького ліцею

Улюбленому педагогу можна подарувати лампу для гаджета - це допоможе йому працювати за ноутбуком або комп'ютером, не псуючи очей поганим світлом. Ідеально підійде міні-LED-лампа, яка кріпиться на ноутбук, не займає багато місця та не заважає працювати. З таким освітленням вчитель зможе впевненіше почуватися на екрані під час онлайн-уроку.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Маленька дошка: під час дистанційного навчання невелика дошка допоможе пояснити матеріал учням не на пальцях, а так, ніби вони знаходяться в класі. Для вчителя це може стати чудовим подарунком, який дозволить інтерактивніше підійти до вивчення матеріалу.

Мікрофон для ноутбука: поганий звук може звести нанівець усі спроби вчителя викласти матеріал. Щоб не змушувати його кричати на ноутбук, краще подаруйте маленький петличний мікрофон або бездротовий мікрофон з модулем Bluetooth, який можна поєднувати його з іншими гаджетами.

людина в окулярах

Окуляри проти синього світла: очі вчителя втомлюються від постійного споглядання екрана комп'ютера, а від синього світла, яке випромінює гаджети, порушується сон. Щоб захистити педагога від негативної дії, подаруйте йому спеціальні захисні окуляри.

Чашка: вічний подарунок, який може бути дуже небанальним. Урізноманітнити подарунок можна, додавши смішний напис або мудру цитату, яка подобається вчителю. Або просто розмістити на ній фото класу.

Розумна чашка Xiaomi

Нагадаємо, чому цукор різко злетів у ціні: експерти назвали причини та розповіли про майбутній дефіцит.

Раніше ми повідомляли, що росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок.