ПриватБанк запустив корисний сервіс для українських водіїв, поставлений на паузу з початку повномасштабної війни. Про це інформує пресслужба фінустанови у соціальній мережі facebook.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісу та регулярно радує клієнтів корисними нововведеннями. На цей раз банк заявив про запуск корисного сервісу для водіїв.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, ПриватБанк відновив роботу сервісу автоматичного оповіщення та швидкого пошуку штрафів за порушення правил дорожнього руху. З початку повномасштабного російського вторгнення він був поставлений на паузу з міркувань безпеки та державні реєстри були недоступні.

Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Цей сервіс суттєво спрощує життя українських водіїв, адже якщо порушення правил дорожнього руху було зафіксовано автоматично, то система вчасно інформує про наявність штрафу пуш-повідомленням. При цьому сплатити отриманий штраф можна в один клік за допомогою будь-якої картки ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українець втратив кругленьку суму через збій у ПриватБанку, допомагати ніхто не прагне: "Послали куди подалі".

Також наш портал інформував, що українець поскаржився на Monobank через 4 роки довірчих відносин: посеред ночі почали пропадати гроші.

Крім того, наш портал інформував, водіям розкрили ще один прийом від правоохоронців: чому покарання за найпопулярніше "порушення" незаконне.