Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару несподівано повідомила, що у її сім'ї поповнення, проте справа не в дітях. Хоч артистка вже давно у серйозних стосунках з іноземцем, але про заміжжя та народження дитини поки що розмов немає.

Ірина Сопонару, фото: Instagram

Гумористка вирішила завести собі миленького кота світло-сірого забарвлення, який наполегливо не хотів показувати свою мордочку на камеру, бо бачив солодкі сни. Вона вже дала йому прізвисько – Мафін.

"У моїй родині поповнення. Мафін, say hi. Він дуже красивий, але дуже-дуже зайнятий - він спить, і я не можу показати, які у нього гарні блакитні очі. Але ми скоро пофоткаємося з Мафіном, і я покажу, який він солоденький", - сказала Ірина на відео.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Видно, що кіт породистий і шикарний, але звідки він узявся – поки що невідомо. Шанувальникам залишається лише чекати, коли Сопонару влаштує пухнастику фотосесію.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" стала пропагандисткою Симоньян із перекошеним ротом: "Треба закінчувати брехати"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розпитала дітей, що вони думають про людей похилого віку: "Копають картоплю"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" мрійливо задивилася у майбутнє, де діти будуть у безпеці: "Кайф"