Стало відомо про те, що на Україну прямує потужний антициклон "Vangelis". Можливі сильні зливи протягом усього тижня у низці областей.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Більшість території країни на тижні очікується спокійна і суха погода з температурою в межах кліматичної норми.

Також погодні умови формуватимуться в більшості областях малорухливим антициклоном "Vangelis", який сформується над західною частиною України та Білоруссю. Поступово він згодом переміщатиметься на схід.

Прогноз погоди, скріншот

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

На тлі високого тиску сильних опадів у вигляді дощів не передбачається, проте у понеділок та у вівторок очікується холодний фронт, що призведе до дощів у східній частині країни, а також у Сумській області.

Температура повітря на початку другої декади жовтня буде близькою до того, що ми вже бачили за аналогічний період минулого року, жодних сюрпризів у цьому плані погода не готує.

У вівторок температура повітря коливатиметься в межах 13-18 градусів тепла. 12 жовтня опадів не передбачається, але вночі та вранці можливий туман. Температура повітря не зміниться.

Київ, фото: Знай.ua

У четвер, 13 жовтня утримається антициклон, і опадів також не повинно бути в більшості областей нашої країни.

На вихідні, 15 – 16 жовтня, збережеться вплив антициклону та західної периферії на погодні умови в Україні. Опадів у більшості областей не очікується, лише в неділю на крайньому заході та північному заході місцями можливий невеликий дощ.

Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що робити, якщо підкинули голку: українцям розповіли про неприємності від підкладу, як врятуватися

Раніше повідомлялося, що грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Мінсоцполітики розповіли про зміни

Також, великі гроші, виконання мрій та повернення старих боргів: Тельці, Діви та ще 2 знаки Зодіаку розбагатіють у жовтні