Відомий український екстрасенс Максим Гордєєв вирішив зробити черговий прогноз щодо обстрілів українських міст. Чого очікувати найближчим часом.

Нова публікація опублікована на його сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є.

У понеділок, 10 жовтня, росіяни здійснили перший акт помсти за Кримський міст. У вівторок вони знову це зробили, але вже стриманіше. Екстрасенс зазначив, чого варто очікувати найближчим часом.

"Перший ряд показує, що вони дуже вичерпали свої ресурси, а зараз вони чекають на поповнення. Їм якась країна пообіцяла, що вони дадуть їм якусь зброю, і тому вони не можуть зараз провести таку масштабну атаку. І грошей вони не мають теж, вони беруть у борг усе" - каже Макс Гордєєв.

Подальша лінія показала, що протягом трьох місяців може повторитися подібна ситуація з прильотами. Це не обов'язково певний день, але це може повторитися. У такий спосіб вони хочуть показати, що мають силу, але ресурсів насправді немає.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: скриншот Instagram

Останні карти показали, чи вдасться їм реалізувати свої плани в майбутньому. Екстрасенс зробив ще один докладний розклад.

"Не реалізують. Вони лише хотіли показати країнам-інвесторам, що вони не терпітимуть теми з мостом, але за фактом нічого глобального зробити не зможуть, тому що вже немає ресурсів. Мене це тішить, але ще раз попереджаю: гатити вони намагатимуться, але недовго" – продовжує фахівець.

Наприкінці він подивився на картах, скільки ще зберігатиметься така небезпека. 8-10 днів будуть вирішальними, тож не можна панікувати. Найстрашніші дні ми вже пережили, і до розпаду росії залишилося зовсім небагато часу.

Таролог, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що екстрасенс Гордєєв розкрив диявольський план путіна - пробудити антихриста

Раніше повідомлялося, що езотерик Макс Гордєєв розповів, як зробити домашній вівтар

Екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро