Синоптики Українського гідрометеорологічного центру розповіли, якою буде погода в країні у четвер, 13 жовтня. Загалом, як обіцяють вони, погода очікується бездощовою і доволі приємною.

Відповідний прогноз погоди з'явився на офіційній сторінці Українського гідрометеорологічного центру в соцмережі Фейсбук. Як зауважують синоптики, 13 жовтня в Україні очікується туман, тому водіям слід бути особливо уважними на дорозі.

"Погода по Україні на 13 жовтня. Мінлива хмарність. Без опадів, лише в Карпатах місцями невеликий дощ. Вночі та вранці, крім південних та східних областей, місцями туман. Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, на півдні до 9°, вдень 10-15° у південній частині та на Закарпатті 13-18°.", - йдеться у повідомленні. Укргідрометеоцентр

Прогноз погоди на 13 жовтня, facebook.com/UkrHMC

Стосовно столиці, то на Київщині, згідно з прогнозом синоптиків Українського гідрометеорологічного центру, очікується мінлива хмарність, проте без опадів. Також слід взяти до уваги ранковий туман.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"Прогноз погоди по Київщині на 13 жовтня. Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний , 3-8 м/с. Температура по області вночі 1-6° тепла, вдень 10-15°; у Києві вночі 4-6° тепла, вдень 12-14°.", - йдеться у повідомленні. Укргідрометеоцентр

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, як виплачуватимуть пенсії у майбутньому: у ПФУ повідомили про зміни