Відомий гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився з українцями корисною хитрістю, яка спрощує життя, якщо поряд немає чоловіка. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить дарувати гарний настрій українцям, тому на його сторінці регулярно з'являються сміливі ролики. Одна з його улюблених рубрик - лайфхаки. Вони не завжди корисні та застосовувані в реальному житті, але дуже радують шанувальників.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вирішив поділитися хитрістю, яка буде корисна українцям, якщо поряд немає чоловіка. Гуморист розповів, як відкрити банку консерви та не пошкодити при цьому манікюр.

"Користуйтесь", - наприкінці ролика відзначив шоумен.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Реакція шанувальників, як завжди, була яскравою.

"Ви найкращий порадник. Я все записую", "Я вже давно так роблю", "Дядя Жора, дякую", "Супер", "Де ви були раніше?", - написали в коментарях під роликом.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора показав, які нестандартні натяки робить йому дружина, щоб отримати бажане: "Новий лайфхак".

Також наш портал інформував, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" розповів про спроби вилікувати від алкоголізму батька, який живе в Росії: "Від мозку нічого не залишилося".