Популярна свого часу співачка, подружка Філіпа Кіркорова та майстер-ігнорник Ані Лорак продовжує публікувати в соціальних мережах нові пости.

Справа в тому, що зірка продовжує відмовчуватися стосовно кривавої агресії росії проти України і просто показує всім шанувальникам, як у неї "все добре".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ані Лорак у мережі Instagram.

Пост Ані Лорак, скріншот: Instagram

"21/10", - коротко підписала нову публікацію Лорак.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Швидше за все, Ані Лорак зібралася опублікувати новий кліп на композицію "Лабіринт", і навіть засвітила дату прем'єри. Ось така доля у "зірки", яка зрадила свою Батьківщину.

Колишні шанувальники співачки почали активно коментувати публікацію: "Ніхто на неї тут нормальний не чекає, у нас є дуже багато талановитих співаків та співачок!!! А вона ніхто для українців", "Ані Лорак зрадила Україну", "Розчарування всієї України, ніколи не пробачимо мовчання про війну, розпочату росією в нашій Україні, ми мирна країна, нам чуже не потрібне, свого не віддамо!

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Відомо, що зараз на плечах Ані Лорак безліч скандалів, які вщухнуть ще не скоро, співачка перебивається одиночними концертами далеко за межами Росії та України. Вдома їй уже не раді, а на росії її теж звинувачують у втечі.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Лорак засвітилася у Вірменії, де виступала на весіллі. Тоді шанувальники відзначили фігуру артистки, що погладшала, в безглуздому червоному вбранні. А буквально днями співачку занесло ще далі – до Австралії.

Лорак нібито дала там перше шоу зі своїм гуртом уперше за тривалий час. Зустріч Лорак із шанувальниками відбулася у Мельбурні. Саме там артистка виконала свої головні хіти та навіть виконала легендарну "Червону Руту" Софії Ротару, не посоромилася.

Нагадаємо, зрадниці Ані Лорак скасували концерти в Європі: українці досягли справедливості.

Раніше повідомлялося, що пропагандист Корчовніков з "Кадетів" звинуватив у підриві Кримського мосту богохульного Кіркорова.

Також скандал з Ані Лорак не вщухає: з'ясувалися дикі подробиці концерту в Австралії.