Відома українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук дала велике відверте інтерв'ю, в якому відповіла на найпопулярніші питання, які цікавлять громадськість.

Вийшло воно на YouTube -каналі журналістки Аліни Доротюк, яка регулярно спілкується з цікавими медійними особами.

У новому інтерв'ю Ганна вирішила висловитися щодо чоловіків, які не повернулися або виїхали з країни після 24 лютого. Як вона ставиться до них?

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Я їх не засуджую зовсім, тому що у них була така можливість виїхати. По-друге - вони там за кордоном робили набагато більше, ніж ті, хто сидів тут. Це як мене засуджували, що я тут три тижні в купальнику по Карпатах гуляли, а у нас тут тут десь стріляють. Я поки що гуляла у Карпатах у купальнику, заробляла гроші та донатила щодня" - каже Ганна Саліванчук.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Так само і чоловіки артисти, які вирішили залишитися на цей час в іншій країні, у безпеці. Вони там влаштовували благодійні концерти і передавали гроші нашим військовим.

При цьому, як зауважила актриса, наших знаменитостей не допустять на передову в зону гарячих бойових точок. Навіть ті, хто вже в лавах ЗСУ, навряд чи воюють прямо на фронті, як зазначила дівчина.

Анна Саліванчук, скріншот: YouTube

"Не кожен чоловік може взяти зброю та вбивати" - каже Ганна Саліванчук.

Чоловік дівчини теж не виявляв бажання піти на фронт, тому що в тилу йому виходить робити більше.

Далі вони також обговорили помилки президента України Володимира Зеленського, який раніше був колегою Ганни Саліванчук. Справа в тому, що після приходу чоловіка до влади він прибрав зі списку заборон багатьох росіян, з якими у нього були чудові стосунки. Це Галустян, Добронравов та купа інших людей, які підтримують кровопролитну війну з Україною. На думку дівчат, це була велика помилка.

"Він любив цих людей, у них добрі стосунки були, і він як і я, з 14 року не розуміли, що так. Ну, і не чекали від них, що так можливо. Ніхто ж не знав, що вони настільки гівн** і. Я колись знімалася з ними, я подумати не могла, що вони можуть таке робити" - продовжує Ганна Саліванчук.

Нагадаємо, що Ганна Саліванчук потерла засмаглі форми, змусивши дітей купатися у тазі.

Раніше повідомлялося, що зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук показала всю красу материнства, коли в тебе два сини

Також, Ганна Саліванчук знайшла спосіб, як задовольнити чоловіків поза ліжком : облизуватимуться всі