Українські супермаркети оновили ціни на найпопулярніші цитрусові. Скільки наприкінці жовтня коштують апельсини, мандарини та лимони, показують дані, опубліковані на порталі Мінфін.

Цитрусові фрукти – це справжня вітамінна бомба, тому вони дуже корисні в осінній період, коли зростає кількість простудних захворювань. Так, стало відомо, як змінилися цінники на апельсини, мандарини та лимони наприкінці жовтня 2022 року.

Фрукти. Фото: скрін youtube

Середня вартість апельсинів, якщо порівнювати з вереснем, піднялася майже на дві гривні - з 76,60 до 78,28 гривні за кілограм. Цінники варіюються від 69,90 гривні за кіло у мережі Varus до 93,90 гривні у Megamarket. Водночас апельсини преміум стали дешевшими, знизившись у ціні з 85,01 гривні до 79,95 гривні за кіло.

Ціни на апельсини. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Мандарини протягом місяця практично не змінилися в ціні. Кілограм фрукта можна придбати в середньому за 97,92 гривні, що на 3 копійки дешевше, ніж у вересні.

Ціни на мандарини. Фото: скрін Мінфін

Лимон подорожчав за місяць на 90 копійок і коштує в середньому 71,42 гривні за кіло замість вересневих 70,32 гривні.

Ціни на лимони. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на м'ясо зростають як на дріжджах: у чому причина та за яких умов воно подорожчає ще більше.

Також наш портал інформував, кисломолочний сир подешевшав, а сметана та молоко продовжують зростання: які ціни на полицях магазинів.

Крім того, наш портал інформував, українців попередили про подорожчання нової категорії товарів: дні у непроглядній темряві забезпечені.