З'явилася інформація, що в Україні стартував процес безкоштовної доставки паливної деревини до районів прифронтових областей. Насамперед допомогу отримають уразливі категорії громадян: люди з інвалідністю, громадяни похилого віку та багатодітні сім'ї.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Мінреінтеграції України.

Дрова, скріншот: YouTube

"З початку наступного тижня дрова будуть адресно доставляти до домогосподарств у звільнені громади Херсонської області", - йдеться у повідомленні.

Налагоджено логістику відправлення паливної деревини та інші області. Три з них, а саме: Миколаївська, Дніпропетровська та Запорізька – отримають понад тисячу вагонів дров потягами "Укрзалізниці". В решту областей найближчим часом деревину буде доставлено автотранспортом, повідомили у прес-службі відомства.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Загалом доставка планується жителям Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Чернігівської областей.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні почав працювати державний інтернет-магазин дров для населення "ДроваЄ". Лісгоспи вже приймають онлайн-замовлення від українців. У кілька кліків кожен може придбати собі або своїм рідним дрова на зиму та ще й з доставкою додому.

Нагадаємо, субсидії за розкладом: як українцям, які залишилися без тепла та газу, отримати допомогу.

Раніше повідомлялося, тарифи на комуналку: чи зміняться суми у платіжках з 1 листопада.

Також, врятує від холоду взимку: як виготовити спиртовий обігрівач самостійно.