Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який відомий тим, що має найбільшу в країні мережу банкоматів та терміналів оплати, продовжує засмучувати своїх старих клієнтів. Справа в тому, що деяким людям несподівано обрізають ліміти на картках.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа

"З ПриватБанком вже більше 15 років весь час користуюся, можна сказати всіма послугами, маю кредитку на 25 тис, жодного прострочення все вчасно ложу, пару днів тому прийшла смс переглянутий кредитний ліміт з 25 тис, на 4 тис, ну подумав, забрали то і забрали, потім поклав ще 1 тис, бо маю пару кредитів - оплата частинами, щоб потім зняло, то сьогодні знову прийшла смс: "ваш переглянутий кредитний ліміт з 4 тис на 3 тис", і у мене через пару днів повинні знімати оплату частинами , а я зараз поїхав до батьків у село, тепер маю все кидати, їхати в місто, щоб покласти гроші, щоб не було прострочення по оплаті частинами.Запитав чому банк забрав ліміт.Отримав відповідь від банку, можна сказати, що я мало користуюся їх продуктом, як це розуміти не знаю. Одним словом - просто знахабніли, і жодної поваги до клієнтів", - пише українець.

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Варто також зазначити, що на це повідомлення представили банку поки що не відреагували. Тепер чоловікові необхідно чекати на детальну інформацію, що йому необхідно робити в такому випадку.

Нагадаємо, українцям з карткою "Ощадбанку" потрібно зазнати болю, щоб отримати гроші: "Притискає шторкою...".

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк шокує українців захмарними комісіями: "Це нонсенс".

Також, українцям розповіли, коли НБУ благатиме людей купити долар: діліть на 40.