Українці вже тривалий час скаржаться на послуги, що їх надає "Нафтогаз", точніше на ті проблеми, які з ним виникають.

Щоб уникнути різних проблем та непорозумінь у Нафтогазі відповіли, де платіжки за жовтень та як платити за газ у листопаді.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" повідомила, що рахунки за спожитий газ у жовтні сформовані для всіх клієнтів.

Про це йдеться у повідомленні компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Ваші рахунки за спожитий газ вже сформовані! ДК "Нафтогаз України" щиро дякує всім, хто платить за спожитий обсяг, - це дає можливість працювати нам і підтримувати нашу державу в цей непростий час" , - зазначено в повідомленні Нафтогазу.

Також у прес-центрі традиційно нагадали важливу інформацію щодо оплати рахунків за газ.

Зокрема, у Нафтогазі вказали, що з 1 травня 2022 року понад 10 млн. українських домогосподарств було автоматично переведено до Нафтогазу та отримують газ від цієї компанії.

"Саме тому рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути оплачені у ДК "Нафтогаз України"" , - йдеться у повідомленні.

Нафтогаз, скріншот з відео

Отримати рахунок за газ можна різними способами – онлайн та офлайн. Зокрема, через Особистий кабінет на сайті my.gas.ua; у чаті GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply Facebook Messenger; електронною поштою або Укрпоштою після 20-го числа кожного місяця.

При цьому в Нафтогазі нагадали українцям, що листоноші Укрпошти доставляють платіжки за газ тільки в тих регіонах, де не йдуть активні бойові дії.

Також онлайн та офлайн можна сплатити за газ.

У Нафтогазі також нагадали, що платіжки формуються щомісяця 10-12 числа, а сума до сплати розраховується на основі даних, переданих компанії облгазами.

При цьому клієнти, які оплатять газ на my.gas.ua або у чаті GASUA до 15 числа та отримуйте знижку 1%.

Нагадаємо, що за 5 хвилин: у Нафтогазі назвали способи оплатити газ.

Раніше ми повідомляли, що українці переплатили шалені суми за газ, але гроші їм повертати не мають наміру: "Заяви не приймають".