Сир – дуже корисний та смачний продукт, який можна використовувати для приготування страв або просто подати до вина. Втім, минулого місяця ціни не дуже дозволяли поласувати цим продуктом. Як змінилася ситуація наприкінці листопада, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

З початку року в українських магазинах суттєво піднялися ціни на всі продукти, зокрема не обійшло подорожчання та "молочку". Втім, у листопаді ціни на такий молочний продукт, як сир почали потихеньку знижуватися.

Ціни на сир. Фото: скрін youtube

Так, сир твердий торгової марки "Звени Гора" голландський 45% станом на 26 листопада в середньому коштує 360,95 гривні за один кілограм. У жовтні середній цінник був майже на 20 гривень вищим – 380,72 гривні за кіло. Сир цієї торгової марки, але у фасуванні 285 грамів, впав у ціні з жовтневих 125,25 гривні до 119,00 гривні.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Однак, подешевшало не все. Сир твердий торгової марки "Комо" російський 50% у середньому пропонується по 361,95 гривні за кілограм, що помітно дорожче ніж у жовтні, коли цінник був на рівні 348,20 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відключення світла можуть спровокувати підвищення цін та дефіцит низки продуктів: до чого готуватися українцям.

Також наш портал інформував, м'ясо, яйця, молоко та олію: українцям показали оновлені ціни на популярні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гречка, цукор, хліб та соняшникова олія: АТБ та Metro показали ціни на популярні продукти в середині листопада.