Після блекауту цього тижня багато киян змогли зітхнути з полегшенням – повернулася не тільки вода та тепло, а й довгоочікувана електроенергія.

Також Київська міська військова адміністрація на ранок 27 листопада повідомила, що багато мешканців були навіть без стабілізаційних та аварійних відключень.

"В столиці практично повністю відновлено електроживлення, вода, тепло, зв'язок. Ремонтні роботи в системі електромереж на завершальній стадії. Станом на ранок більшість мешканців міста не лише із світлом, але й без аварійних та навіть стабілізаційних відключень. Все завдяки відновленому, стабільному електропостачанню та низькому споживанню абонентами електроенергії. В масштабі столиці водопостачання, теплопостачання, зв'язок – все працює в штатному режимі. Ймовірні лише локальні аварійні ситуації", – йдеться у повідомленні КМВА.

У той же час компанія Yasno повідомила, що у Києві продовжують діяти екстренні відключення електроенергії.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що експерти розповіли, як зміниться ціни на АЗС напередодні Нового року: чи готувати каністри.

На ринок палива сьогодні впливає одразу три основні чинники: долар, котирування, а також внутрішній попит. Перші два чинники сьогодні стабільні, тому сильних змін не має відбутися.

У листопаді особливих змін на ринку не відбулося, і лише поступово піднімалися ціни на автогаз, а також "гойдалки" були з А-92.