Масовані атаки рф призвели до відсутності світла в оселях, через що багато людей залишилося не лише без світла, і води, а також і без опалення.

Користувач Twitter підказав, як обійтися без генераторів, та що треба придбати, щоб під'єднати декілька агрегатів.

Скриншот повідомлення в Twitter

Коротше ви дістали своїми генераторами за божевільні гроші. Берете акумулятор, найдешевший взагалі пофіг який. (Я взагалі взяв бу за 300 грн). Купуєте інтелектуальну зарядку як на фото (моделей багато, бери китайське гівно і не видовбуйся). Тільки якщо ти хоч трохи розумніше курки, то бери не за 2000+ грн на розетці, а такий самий за 600 грн у Польщі. Якщо потрібно 220, то береш інвертор 12/220. Теж у Польщі. І вдома у тебе є світло, телевізор та все, що там тобі ще треба - написав українець.

Скриншот повідомлення в Twitter

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також зазначив, що якби не потрібно 220, то просто приєднуєш прикурювач і вставляєш ось це з юсб і заряджає свої гаджети.

Скриншот повідомлення в Twitter

Деякі користувачі підтвердили, що дійсно це вихід, але у кого потрібно "тягнути" потужні агрегати, такий метод не допомагає.

"Цей легенький і морозилку не потягне нагріється та вимкне реле", "Я б будь-який не брав, бо звичайний аккум боїться глибокого розряду, від чого починається сульфатація пластин, і він більше не відновлюється. Звичайний інвертор з правильною синусоїдою — гарна річ, але газова колонка працювати не стала, бо їй потрібен нуль для датчика вогню", - написали у відповідь.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Хрюшу та Стєпашку також мобілізують: пропагандисти вигадали, як змусити українців припинити воювати.

Як повідомляв "Знай.ua" як українцям під час війни оформити інвалідність: перелік документів та куди звертатися.

Також "Знай.ua" інформував, що у Польщі навіть дешевше, але до Німеччини нам ще далеко: українцям показали ціну на фруктовий кошик.