Українські автозаправні станції здивували водіїв новими цінниками на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Щось подорожчало більше, щось менше, проте повний бак став недозволеною розкішшю. Як змінилися цінники на пальне, показує портал Мінфін.

Автозаправки неприємно здивували українських водіїв різким підвищенням цін на пальне. Найпомітніше подорожчав бензин, але додали в ціні також дизпаливо та автогаз.

АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 28 листопада середня відпускна ціна на бензин А-95 преміум зросла на 42 копійки – до 51,27 гривні за один літр. Бензин А-95 продається в середньому по 50,54 гривні за літр, що на 19 копійок дорожче, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-92 виріс у ціні помітніше - одразу на 78 копійок і пропонується в середньому по 50,32 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Середній цінник на дизельне паливо досяг позначки 54,65 гривні за літр, що на 17 копійок дорожче, ніж у попередній торговий день. Найменше піднялася ціна на скраплений газ, лише на 3 копійки – до 28,68 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що після нових ракетних ударів в Україні подорожчав бензин: водіям доведеться платити ще більше, і це не межа.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.