На вулиці українських міст уже настала зима. Як за прогнозом погоди, так і за календарем. Синоптики вирішили зробити прогноз про те, на що чекати від погоди до Нового року.

Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його словами, перший місяць зими здивує українців кількістю опадів, проте він буде традиційно найтеплішим за всю зиму. Перша декада грудня порадує температурою вдень у межах -5+2°, а також уночі від -2° до -14°.

Зима, фото: Facebook

"У виняткові дні прийде невеликий та помірний сніг, на півдні з дощем, а ось вже друга і перша половина третьої декади грудня має бути відносно теплою - майже по всій країні температура коливатиметься в межах від -1° до +6° уночі та до + 4+8° вдень", - каже синоптик.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Крім того, на нас очікує багато опадів у вигляді дощу та мокрого снігу, що вже теж стало досить традиційно для грудня місяця.

До Нового року температура може ще більше опуститися, але не сильно. Наприклад, вдень у середньому очікується від +3 до -3, і навіть можливі сильні опади.

Сніг, фото: znaj.ua

Січень вже буде більше схожий на зиму, весь у перші дні Нового року очікуються сильні снігопади, а ось у південних областях буде більше дощу та мокрого снігу.

Загалом зима очікується не дуже холодною, і зараз нашій країні це потрібно як ніколи. Росіяни намагаються залишити нас без електрики та опалення, а наші захисники в окопах продовжуватимуть боротися за свободу.

Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Ілля Ківа знову перебрав із наркотою: вже скидає "режим Зеленського" та очолює Україну

Раніше повідомлялося, що вірні ознаки приготування втечі: голова Енергоатому розповів, що роблять окупанти на ЗАЕС

Також масований залп: скільки ракет може випустити держава-терорист наступного разу