Останній місяць року і перший місяць зими, експерти прогнозують що ціни в супермаркетах та на полицях магазинів і ринків будуть змінюватися, залежно від того, як працюватиме енергетична інфраструктура.

На думку експертів-аграріїв, хороший урожай круп буде сприяти тому, що попри негаразди зі світлом через обстріли рф українських енергогенеруючих станцій, ціна на крупи може значно знизитися. Такі міркування висловили експерти Всеукраїнської аграрної Ради.

Продукти у магазині, скріншот із відео

Повинна подешевшати улюблена багатьма українцями гречка. Адже з найближчих сусідів гречку не їдять, крім рф та білорусі. Звісно, що в обидві ці країни ми зі своїм товаром не подамося, а отже, будемо їсти гречку самі.

Аграрії зазначають, що ціна на гречку буде знижуватися через велику пропозицію.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Цілком ймовірне і зниження ціни на борошно. Великого обвалу цін не буде. Але і крупи, і пшеничне борошно можуть подешевіти на 5%.

Варто зауважити, що решта продуктів може значно подорожчати, через використання альтернативних джерел електроенергії вартість їхнього виробництва і зберігання зросте подекуди в 5 разів.

Експерти прогнозують 10% здорожчання м'яса, хліба і соняшникової олії. А також 20% подорожчання овочів з борщового набору.

Нагадаємо, ми писали, що лікарняні видаватимуть по-новому, що потрібно знати українцям з 1 січня.

Як повідомляв "Знай.ua" більше не "золота" крупа: в Україні стрімко падають ціни на гречку.

Також "Знай.ua" інформував, що українцям показали оновлені ціни на овочі та фрукти: багато що подорожчало, але є і здешевлення.