Ідеальної чистоти речам, на жаль, не забезпечить, навіть прання в машинці. Дуже часто на речах навіть після пральної машинки залишаються плями, а також сліди поту.

З останньою проблемою якраз дуже складно боротися. Проте рішення все-таки існує і позбутися жовтих слідів поту на улюблених блузках та светрах можливо!

Способи позбутись жовтих слідів від поту на улюбленому одязі

Жовті плями від поту здатні тривалий час лишатись на одязі, псуючи його вигляд. Здавалось би, що вже нічого неможливо вдіяти у цій ситуації, але, на щастя, є спосіб їх позбавитися. І допоможе у цьому випадку цибулевий сік, який творить справжні дива, рятуючи одяг від плям.

Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Щоб врятувати свої улюблені речі від цих неприємних плям, перед пранням потрібно обробити одяг у місцях, де є плями від поту, соком цибулі. Після цього лишіть його на деякий час, щоб цибулевий сік вступив у хімічну реакцію із плямою.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Після цього кладіть речі у пральну машину та вмикайте стандартний режим прання. Знаючи цей секрет, ви можете бути впевнені, що тепер ваш одяг завжди буде чистим. І ніякі плями від поту не здатні його зіпсувати, адже цибулевий сік допоможе їх подолати.

Прання одягу, скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації