У разі вимкнення електроенергії про всяк випадок потрібно мати запасні варіанти та готові рішення. А наступні корисні поради врятують ваші продукти в разі відключення електроенергії

Завдяки цьому корисному лайфхаку, який збереже холод у холодильнику довше у разі відключення електроенергії. Ця порада врятує ваші продукти.

Передусім кожному українцю зараз потрібно слідкувати за тим, щоб в морозилці завжди було багато льоду. То ж потрібно попередньо туди покласти пластикові пляшки, наповнені водою. Підійдуть також й пластикові пакети.

Морозильна камера, скріншот: YouTube

Таким чином, під час відключення електроенергії цей лід можна покласти на полиці у холодильник. У результаті ця проста порада допоможе зберегти холод.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Крім того, на період відключення світла у морозильну камеру слід перенести такі продукти як сир та масло. Адже при закритих дверцятах камера здатна підтримувати температуру до 24 годин. Водночас якщо морозильна камера заповнена нповністю, продукти там повинні зберігатися протягом 48 годин.

Продукти в холодильнику, скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації