Українець розповів, як ПриватБанк наживається на довірі клієнтів, зокрема обдуривши його самого. Подробиці він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Чоловік розповів, що вирішив взяти участь в акції від ПриватБанку, і виконавши всі умови для отримання призу був розчарований. Він так нічого і не отримав, оскільки в банку допустили помилку, але пообіцяли все виправити і надати заслужене грошове заохочення.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"В Приватбанку проходить акція, де можна отримати 1 000 грн за перші платежі від Payoneer в Приват24 з 10 серпня 2022 року до 10 лютого 2023 року. Я виконав всі умови, які були вказані, але кошти так і не надійшли... Звернувшись в підтримку мені сказали, що вони забули включити мене в список переможців і що на наступний етап кошти надійдуть, я чекав наступний етап теж без змін нічого не надійшло", - розповів клієнт.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Українець розповів, що кілька разів звертався в банк, але без толку. Він припустив, що в подібних акціях банк має для себе фінансову вигоду і обманює клієнтів, щоб тільки збільшити її.

"Сьогодні вже 8.12.22 року відповіді немає обіцяних коштів немає... Висновок тільки один Приватбанк не виконує свої обіцянки за переклад з Payoner на карту бере високу комісію за переказ і просто обманює людей взяли в цій акції участь...", - констатував клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк загнав українця в борги дивними списаннями з картки: "Вкрали гроші".

Також наш портал інформував, в Приватбанку розповіли, як уникнути масової блокування карток і назвали причину.

Крім того, ми писали, 2000 грн під ялинку: ПриватБанк роздасть українцям гроші, як отримати.