В умовах повномасштабної війни та постійних ракетних атак окупантів українці мають знати корисні лайфхаки для виживання. Одним з таких ділиться портал "НВ", він не врятує життя, але зробить його набагато комфортнішим.

Після масованих ракетних атак російськими окупантами енергетична система України опинилася у жалюгідному стані. Енергетики постійно проводять цілодобові роботи з відновлення, але без графіків відключення світла вже не обійтися.

Відключення електроенергії. Фото: кадр з відео

Оскільки у багатьох українців електричні плити, то непосильним постає навіть таке елементарне завдання, як розігріти їжу. Якщо дорослий може задовольнятися холодною стравою, то для дитини доведеться шукати вихід із ситуації. Вирішити проблему можна досить просто.

Перлова каша, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Так, якщо в будинку немає ні світла, ні газу, що для підігріву заздалегідь приготовленої їжі, потрібно знайти звичайний пластиковий пакет. У нього потрібно покласти, наприклад, кашу, але важливо не наповнювати пакет повністю, щоб він не порвався. Потім потрібно налити окріп або гарячу воду в глибоку ємність і помістити туди пакет із їжею. Через якийсь час можна насолоджуватися смаком теплої страви.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як під час відключення електроенергії убезпечити власний будинок: інструкція щодо використання свічок та генераторів.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як зробити з картоплі свічку, яка горітиме дуже довго: світло, романтика та вечеря.