Українці не очікували від варварської країни нічого іншого, тому мужньо зустріли новорічну атаку на нашу країну.

Повідомляється, що сили ППО збили 45 повітряних цілей, які несли смерть нашим людям у святкову ніч. Але не обійшлося без "прильотів".

"Вночі Київська область відбила атаку дронами-шахідами. Країна-терорист цілилась у об’єкти енергетичної інфраструктури. По області було запущено майже три десятки безпілотників. Попередньо, без постраждалих. Є пошкодження об’єкту інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби", – повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Також КМДА повідомили, що на відкритій ділянці червоної гілки метро знайдено предмет, схожий на уламки російської ракети – тому поїзди рухаються до станції Арсенальна.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Рух поїздів «червоною» лінією метро здійснюється від «Академмістечка» до «Арсенальної». На коліях відкритої ділянки виявлені сторонні предмети, схожі, за попередньою інформацією, на уламки ракети. Працює вибухотехнічна служба", – йдеться у повідомленні.

У столиці уламком ракети був пошкоджений автомобіль.

уламки дрона пошкодили автівку у Києві

Також голова ГУПН у Київській області Андрій Небитов показав уламки дрона, який збили над Київщиною.

"Можна сказати і дешево, і несмачно! Справжній орко – style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти. Це все, що потрібно знати про державу-терориста та її армію", - написав Небитов.

уламки іранського дрона-камікадзе на Київщині