Триває повномасштабна фаза війни проти росіян, які вторглися на територію нашої країни 24 лютого 2022 року – з багатьох напрямків, намагаючись захопити більшу частину України.

Звичайно ж, вони отримали по зубах. ЗСУ успішно звільнили близько 40% площі, раніше захопленої супротивником. Залишилось ще багато роботи. У мирних регіонах продовжує вирувати життя. Зараз ми дізнаємося – як змінилися ціни на оренду нерухомості у Києві з кінця осені.

Нерухомість. Фото: Знай.UA

Варто зазначити, що ціна знижується. І така тенденція триватиме щонайменше до кінця зими. Експерти припускають, що все зміниться навесні – тоді вартість має зрости до 10-15%. Але ситуація все одно залежатиме від того, як багато киян повернеться до столиці та чи буде приплив переселенців.

Юрій Піта – президент Асоціації спеціалістів з нерухомості – прогнозує саме зростання вартості. І навіть війна не змінить "традиції". Середня вартість однокімнатної квартири – 7500-9000 гривень на місяць. Двокімнатні квартири трохи дорожчі – від 9 до 11 тисяч гривень. А трикімнатні – від 12 тис. грн та вище.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нерухомість, фото Знай

Що впливає на ціни на нерухомість - давно всім зрозуміло... це ситуація на фронті, загрози з боку Білорусі, що продовжуються, віялові відключення електроенергії та багато іншого. Справа в тому, що кияни дуже побоюються масових ракетних ударів, які можуть призвести до тривалого життя без світла. А також бояться життя біля інфраструктурних об'єктів.

Нагадаємо, одна копійка відіграє роль? Чому пенсіонери "клюють" на товари з цінником на "9" наприкінці

Як повідомляв "Знай.uа", як не потрапити на гачок телефонних шахраїв: українцям нагадали про базові правила

Знай.ua писав, українським водіям нагадали про кругленький штраф за популярне порушення: пасажирів теж стосується