Багато хто вважає, що 2023 Чорного Кролика стане успішним трампліном для всіх у різних починаннях.

Але, звичайно ж, у зірок є свої улюбленці, яким 2023 обіцяє багато приємностей. Давайте дізнаємося, хто входить до цього списку, адже, можливо, там є і Ви.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Козероги

У Козерогів життя у 2023 заграє чарівними фарбами ніжності, глибокої прихильності та безумовного прийняття. Багато хто знайде свою половину і навіть встигне створити щасливі сім'ї. Не виключаються переїзди та успішні операції з нерухомістю. З фінансами та кар'єрою теж проблем не виникне.

Овен

Багатьом Овнам вдасться кардинально змінити своє життя. Очікуються життєствердні зміни у різних сферах — від весіль, значних успіхів у галузі освіти та кар'єрних ривків до фантастичних подарунків долі, про які Овни навіть мріяти не могли. Тим часом з листопада по грудень напористому Овну варто запастися терпінням і пильністю, щоб уникнути непередбачених ситуацій на старті 2024 року.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Щастя, фото uznayvse

Рак

Везіння Раків буде пов'язане з фінансами та самореалізацією. Вважайте, що найзаповітніші мрії вже у вас у кишені. Протягом 2023 року очікуються результативні поїздки, незабутні подорожі, корисні знайомства та запаморочливі успіхи. Буде багато масштабних та дуже вдалих покупок. І все ж таки розслаблятися не можна. У новому оточенні затаїться лицеміри та заздрісники.

Терези

Грандіозні покращення в житті Терезів стартують вже ранньою весною 2023 року і будуть пов'язані з творчими ідеями, бізнесом та любов'ю. У Терезів-одинаків почнеться незабутній роман, а от сімейним жінкам і чоловікам нарешті пощастить по-великому саме в матеріальній сфері. Однак у середині літа багатьом Терезам доведеться сховати гординю подалі і звернутися за допомогою до найближчої рідні, друзів чи партнерів.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest

Нагадаємо про 5 знаків Зодіаку, які не уявляють свого життя без зрад: у них це в крові.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються, як з Рогу достатку: ці три знаки Зодіаку в 2023 році отримають фінансову незалежність.