Українець поскаржився на велику комісію від "Ощадбанку" за зняття готівки на касах супермаркетів. Співробітник фінустанови дав відповідь.

Негативний відгук залишили на акаунті банку в соцмережі. Клієнт повідомив, що комісія, при чому значна, нараховується навіть при знятті пенсії людьми похилого віку. Також він стверджує, що в інших банках такої практики немає, тим більше таких шалених відсотків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"У всіх банках гроші в магазинах до 6 тис. на день можна знімати без комісії. Бабуся отримала пенсію, зняла 2000 тис. грн. Ці с**** взяли 1.5% комісії +5 грн. Бандити. Всі банки, якими я користуюся: Приват, UKRSIBBANK, Райффайзенбанк, комісію за зняття грошей на касах магазинів не беруть. Тільки ваш банк може красти гроші у пенсіонерів. Завтра бабуся пише заяву на переведення пенсії в UKRSIBBANK", - заявив клієнт.

В Ощадбанку ніяк не заспокоїли обуреного клієнта, а лише нагадали, в якому розмірі встановлена ​​комісія за зняття готівки через POS-термінал. Відмінність у тому, через термінал якого банку знімалися гроші.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Відгук про роботу "Ощадбанку", скріншот

Українець грубо назвав банк "смітником" і заявив, що вони можуть попрощатися з одним клієнтом.

"Комісію за зняття грошей у магазинах на касі бере тільки ваш смітник. У вас мінус 1 клієнт", - написав він.

Відгук про роботу "Ощадбанку", скріншот

Нагадаємо, покриє не все: коли субсидіантам потрібно платити за комуналку

Раніше ми писали про те, як українці можуть сплатити рахунок за світло у відділеннях "Нової пошти": докладна інструкція та нюанси