Астрологи стверджують, що не всі знаки Зодіаку підходять один одному у плані стосунків. І навіть якщо все почалося досить добре на першому етапі відносин, на них у результаті чекає розрив.

Як пояснюють астрологи, у характері представників цих знаків Зодіаку є суттєві відмінності, тому вони не зможуть довго бути разом. То ж фахівці називають 6 комбінацій знаків Зодіаку, яким практично неможливо створити міцну пару.

6 комбінацій знаків Зодіаку, які абсолютно не підходять один одному:

Овен та Рак

У цьому випадку Рака відштовхне зайва наполегливість та агресивність Овна. Адже йому не подобається той тиск, який чинить на нього партнер. У результаті він почувається у пастці. ТО ж на думку астрологів, коли Овен і Рак створюють відносини, їх розрив – лише питання часу. Водночас чутливий Рак не зможе довго терпіти пристрасного Овна, який надто схильний до суперництва та впертості.

Овен

Телець та Стрілець

Представники цих двох знаків Зодіаку мають різний підхід до життя і не можуть ужитися в довгостроковій перспективі. Астрологи пояснюють, що Телець - власник і ревнивець, натомість Стрілець товариський і любить фліртувати.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Близнюки та Діва

Відносини Близнюків з Дівою триватимуть не довго. За словами астрологів їхній союз не буде вічним. Адже цілком раціональна Діва не може довго терпіти вічно безтурботних і легковажних Близнюків.

Козеріг та Водолій

Оскільки спосіб мислення та ритми життя у цих двох знаків Зодіаку зовсім різні, слід чекати багато конфліктів у цій парі. У Майбутньому Водолій може захопитися своїми фантазіями, а Козеріг стане надто владним. Також Водолія безперечно придушуватиме схильність Козерога до домінування.

Стосунки, фото pxhere

Лев та Скорпіон

Ці два дуже динамічні знаки досить жорсткі у своїх думках і позиціях, то ж у любовних стосунках пари буде постійна битва. Астрологи стверджують, що між ними постійно проявлятиметься конкуренція та егоїзм. То ж розрив між цими яскравими особистостями не змусить на себе довго чекати.

Терези та Риби

Хоча відносини між представниками цих знаків будуть сповнені яскравих емоцій, все ж суттєві відмінності у їхніх характерах зроблять їхній спільний шлях надзвичайно важким. Цій парі слід чекати постійних суперечок та конфліктів через двозначність та непорозуміння.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро