Вже майже рік триває повномасштабна фаза війни проти РФ, розпочата 24 лютого... у день, який, як багатьом здається, триває й досі.

Через це продовжується підвищення цін на різні послуги, продукти у супермаркетах. У кишенях грошей більше не стає... багато людей загубили роботу. І єдине, що ще хоч якось може заспокоїти наявність соціальної допомоги. Зараз постараємося відповісти на запитання - чи зможете ви отримати субсидію за безробіття.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Голова відділу Пенсійного фонду України в Харківській області Ольга Міщенко заявляє, що втрата роботи не означає те, що ви одразу втратите будь-яку можливість на отримання соціальних виплат. Вона зазначила, що у лютому відбудеться зміна у нарахуванні субсидій... ця допомога від держави буде доступна для багатьох категорій населення, включаючи і тих, хто не працевлаштований, чи тих, хто втратив своє місце роботи.

Оскільки триває війна, запроваджено воєнний стан - для безробітних діють кілька змін. Для тих, хто перебуває на обліку у центрі зайнятості, може не збирати документи за останні півроку за власними доходами. Розмір субсидії буде розраховуватися із суми допомоги.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Субсидії. Фото: скрін youtube

Люди, які залишилися без роботи, можуть отримати позитивну відповідь на заявку про нарахування субсидії відразу після подання заяви.

Нагадаємо, "Табу" на підвищення комуналки: скільки утримуватимуться тарифи і до чого готуватимуться українцям

Як повідомляв "Знай.uа", виписали штраф і залишили без прав на півроку: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів , запам'ятайте це

Знай.ua писав, без пенсійного збору та документи за 5 хвилин: українцям запропонували розмитнювати авто в "Дія"