Лютий – похмурий місяць, коли Сонце майже не видно з-за хмар, а людство не відчуває його дії. Проте насправді у другому місяці року все одно буде підвищена сонячна активність та потужні геомагнітні коливання.

У лютому очікуються чотири магнітні бурі, під час однієї з них можуть виходити з ладу навіть електричні прилади. Про це повідомляє Центр прогнозування космічної погоди.

Магнітні бурі. Фото: Youtube

В залежності від інтенсивності магнітні бурі здатні вплинути навіть на здорову людину. Другий місяць року може принести декілька магнітних бур різної потужності.

Дві магнітні бурі будуть сильними, одна середньої інтенсивності та одна слабка.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Перша буря 5 лютого одразу буде сильною. Через неї можуть виходити з ладу електричні прилади, радіо, GPS та супутники. Коливання геомагнітного поля Землі можуть викликати не лише перебої в роботі зв'язку, а також впливати на самопочуття літніх та метеозалежних людей.

Середня магнітна буря відбудеться через день, 7 лютого. За нею відбудеться друга потужна буря – вона очікується 10 лютого.

Остання у лютому буря буде зовсім слабкою, але все одно може впливати на метеозалежних людей 15 лютого.

Очікується, що лютий буде важким місяцем, в плані геомагнітних коливань, однак Сонце є непостійним та прогноз його активності може змінюватись.

Нагадаємо, ми писали, що наприкінці січня потужна магнітна буря накриє Землю, чим загрожує це явище і як готуватися.

Як повідомляв "Знай.ua" секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисний буряковий смузі за пару хвилин на сніданок.

Також "Знай.ua" інформував, що треба їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало в радість.