Відомий український астролог Анна Вергелес, яка нещодавно розповіла, що стане першим кроком у фіналізації війни, знову повідомляє, що має дуже важливі новини. Ганна заявила, що для українців є кілька дат у березні, коли необхідно включити всю свою увагу та обережність.

Також Анна Вергелес зізналася, що це стосується не лише військових на лінії фронту, а й усіх інших цивільних осіб по всій території України.

Про це Анна Вергелес розповіла в ефірі YouTube для каналу "Прогноз".

Анна Вергелес, скріншот: YouTube

За словами Анни Вергелес, починаючи з 13 березня на українців чекає дуже складний негативний період. У цей час з боку будуть активні спроби маніпулювати і створювати неправдиві уявлення про щось.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

"Найскладніший етап ми проживатимемо з 13 по 22 березня... Дуже багато зараз проблем буде саме в інформаційному просторі. Буде багато дезінформації, спроб "розкачати" людей, багато подвійних заяв від політиків. Це не тільки в нашій країні, а й на міжнародному рівні" - зазначила Вергелес.

Ганна Вергелес

Астролог наполегливо радить у цей період не вірити всьому, що пишуть чи кажуть, особливо щодо ситуації на фронті. "Вкидання" відбуватимуться регулярно, щоб вибити нас із колії.

"Будь ласка, будьте дуже обережні в березні. Якщо це можливо, не "включайтесь" емоційно в інформаційний простір, тому що воно буде дуже токсичним" - закликала астролог.

Нагадаємо, астролог дала невтішний прогноз на березень 2023 року для України: "Є ризик...".

Раніше повідомлялося, два знаки зодіаку мають шанс отримати все й одразу: розкривайте кишені ширше.

Також, Україна отримає суперзброю для звільнення всіх своїх земель: таролог побачив карту "Імператриці".