Один із найбільших українських банків "Ощадбанк", який належить державі, продовжує псувати нерви своїм клієнтам. Ми вже знаємо, що банк нав'язує свої пластикові картки клієнтам у примусовому порядку, переважно бюджетникам. Але цього разу йтиметься про несподівані зникнення з рахунків українців.

Клієнт банку розповів, що на його картці, яка призначена для стипендії, несподівано зникли шість сотень гривень, також на його рахунку з'явився невідомий борг.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Шматок банкінгу, який не раджу жодній адекватній людині. На жаль, я не міг вибрати картку, на яку отримувати стипендію, всі 4 роки користування цим шматком *****.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Це просто одні суцільні муки, блокують гроші просто так, ставлять "заборгованості", бо так захотіли, беруть величезні комісії за будь-які операції. Гроші за смс знімаються постійно, смські взагалі не приходять.

Остання з ситуацій: приходять мені 650 грн на картку, тому що я вже давно переконався в нікчемності даного банку — перекладаю з карти моно, як не дивно все було чудово, гроші прийшли. (Хоч Ощад і з'їв 13 грн комісії, але це й так зрозуміло) сьогодні заходжу в додаток і в мене 648 гривень боргу, а ті гроші, які мені прийшли, — заблоковано.", — розповів клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, доведеться повозитися з документами: як родичі покійного пенсіонера можуть отримати недоотриману пенсію.

Раніше повідомлялося, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.

Також, НБУ розкрив "таємницю", де українці найбільше зберігають грошей: забрати вийде не всі.