Українці можуть отримати нову грошову допомогу у розмірі 2200 гривень на місяць від громадської організації "МАРТІН-клуб" та міжнародної організації гуманітарної допомоги Mercy Corps. Хто може претендувати на виплати, повідомляє "Пенсійний кур'єр".

Отримати щомісячну виплату на кожного члена сім'ї у розмірі 2200 гривень можуть насамперед мешканці Харкова та Харківської області. Допомога надається протягом трьох місяців та виплачується громадянам, які постраждали від війни.

Виплати. Фото: скрін youtube

На допомогу можуть розраховувати українці, котрі не отримували грошову допомогу від інших подібних організацій протягом останніх двох місяців. Зазначається, що подати заявку на виплати можуть і мешканці інших регіонів України.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Крім того, звернутися за допомогою можуть і мешканці інших областей - реєстратори передадуть інформацію партнерським організаціям, які працюють за подібними програмами в інших регіонах", - йдеться у повідомленні.

Реєстрація для отримання допомоги проводиться за такими номерами:

  • 099 198 21 28;
  • 096 198 21 28;
  • 073 198 21 28.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українським сім'ям виплатять допомогу у розмірі 1000 доларів: як отримати.

Також наш портал інформував, що нові вимоги виходу на пенсію в Україні: щасливчикам, які дожили до 60 років, доведеться ще почекати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тисячі пенсіонерів не побачили індексації з 1 березня 2023 року: українцям "подарували" по 100 гривень.