У Пенсійному фонді України детально розповіли про індексацію виплат для ще однієї категорії українців. Фахівці ПФУ регулярно пояснюють різні спірні ситуації та відповідають на питання українців.

Відповідь на чергове запитання отримувачів виплат з'явилася у новому пості на офіційній фейсбук-сторінці Пенсійного фонду України. Стосується вона виплат постраждалим внаслідок нещасних випадків на виробництві.

"Коли проіндексують страхові виплати постраждалим внаслідок нещасних випадків на виробництві", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube

"Страхові виплати проіндексуються з 1 березня на коефіцієнт 1,197. Важливо! Страхова виплата надається людині щомісячно з наступного місяця після місяця, у якому вона призначена та нарахована. Тобто, виплату проіндексованої щомісячної страхової виплати за березень буде забезпечено у квітні.", - відповіли у ПФУ. ПФУ

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Крім того, у ПФУ повідомили, що у березні надано 859 тис. послуг особам, які звернулися до органів Пенсійного фонду України. Згідно з інформацією ПФУ станом на 23 березня профінансовано 55,5 млрд грн – на пенсійні виплати.

"В тому числі 10,2 млрд грн – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 45,3 млрд грн – через уповноважені банки; 5,7 млрд грн – на житлові субсидії та пільги; 2,03 млрд грн - на страхові виплати, в тому числі 1,16 млрд грн – на оплату лікарняних.", - йдеться у повідомленні. ПФУ

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати