Українка поділилася кадрами, як знайшла у пакетику чаю торгової марки Lovare несподіваний та малоприємний "сюрприз" у вигляді задньої частини мухи. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Деколи купуючи в магазинах товари, можна натрапити не на саму якісну чи зіпсовану продукцію. Іноді винні співробітники магазину, які допустили ту чи іншу помилку, а часом казуси відбуваються ще під час виробництва продукції.

Муха у чаї. Фото: скрін twitter.com/morkvahnyla

Так, українка заявила, що придбала пакетований чай торгової марки Lovare і під час заварювання помітила в одному з пакетиків несподіваний "делікатес" - частинку мухи.

"Дякую ловаре дуже вкусно. Так, це мушина жопка", - підписала фото українка.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Користувачі мережі досить позитивно відреагували на інцидент і наголосили, що на виробництві чаю таких помилок не уникнути.

"Шкода комаха", "Ну жопка і жопка, що поробиш", "Насправді чай, той що листовий, у них смачний. Але ця мушина жопка звичайно трохи псує картину. Хоча мені здається нереально на виробництві такого уникнути, все ж таки це рослини, а там де вони там і комахи", "Попка. Зате якась!", "Чистий білок", "Зате точно натуральний", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін Муха у чаї. Фото: twitter.com/morkvahnyla

Коментарі. Фото: скрін twitter.com/morkvahnyla

Коментарі. Фото: скрін twitter.com/morkvahnyla

Раніше портал Знай повідомляв, Держпродспоживслужба дізналася, як миша потрапила до хліба українки: супермаркет "не винен".

Також наш портал інформував, жінка купила в магазині банани, але у "подарунок" їй попався скорпіон: укусу було не уникнути.

Крім того, ми писали, захотіла хлібця, а отримала "м'ясний сюрприз": популярний супермаркет порадував мишу українку.