В Україні продовжують активно зростати ціни на всі категорії продуктів, зокрема популярні напої. Наприклад, чашка кави вранці вже стає справжньою розкішшю. Як змінилися ціни на напій, що бадьорить, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, з якого люблять починати день мільйони людей. Для українців цей напій стає все менш доступним, оскільки цінники у супермаркетах злітають усе вище та вище.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, станом на 25 квітня кава торгової марки Nescafe Gold у середньому продається по 177,14 гривні за невелике упакування вагою 120 грамів. Для порівняння, минулого місяця середній цінник був помітно нижчим – 158,13 гривні.

Ціни на каву. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Найдоступніші цінники на цей напій виставили мережі супермаркетів Novus та Auchan – 154,00 та 155,80 гривні за 120 грамів. У супермаркетах Varus фіксується найвищий цінник – 207,60 гривні.

Варто зазначити, що у березні спостерігалося зниження цін на каву після різкого подорожчання у лютому. Однак у квітні, як свідчать дані, зростання ціни відновилося.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуємо шампури та розтоплюємо мангал: українцям показали актуальні ціни на маринад та м'ясо для шашлику.

Також наш портал інформував, популярний овоч як на злітній смузі: дорожчає майже кожен день, супермаркети оновили цінники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що власний город зайвим не буде: фермери попередили, з якими продуктами будуть труднощі у 2023 році.