З 1 травня зросте вартість платформи Jasper. За останні два роки ціна на дану послугу залишалась незмінною, але прийшов час підвищувати тарифи.

У компанії зазначають, підвищення незначне, всього 5 грн, але торкнеться всієї платформи. У Київстар обіцяють покращити якість послуг.

"Київстар", скріншот: YouTube

Зазначається, що Jasper допоможе керувати всіма пристроями через мобільну мережу в онлайн-кабінет. А оператор створить додаткові тарифи для користувачів платформи “Центр керування IoT” (ІoT Platform 30, IoT Platform 35, IoT Platform 60, IoT Platform Pool 40).

Оновлені й розширені тарифні пропозиції будуть доступні на сайті Київстар з 01.05.2023. Детальну інформацію щодо змін клієнти можуть отримати у персонального менеджера Київстар.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Магазин Київстар, KarpatNews

Абоненти, які користуються тарифами "Дзвінки для батьків" та "Київстар Родина" також 1 травня чекає оновлення цін на тариф. Поки це є найдешевшими пакетами від «"Київстар".

У компанії зазначають, що власників вищезазначених пакетів чекає сповіщення по смс. Абоненти із цими пакетами щонайменше за 7 днів до змін отримають SMS із деталями про нові умови та актуальну вартість. Також вони можуть звернутися за безкоштовним номером 477*9 або зайти в додаток Мій Київстар, щоб отримати більше деталей.

Нагадаємо, ми писали, що услід за Київстаром тарифи тягне і Vodafone: абоненти візьмуться за голови.

Як повідомляв "Знай.ua" Lifecell нарощує темпи підвищення тарифів, абоненти не встигають поповнювати рахунок.

Також "Знай.ua" інформував, українці масово скаржаться на зміну тарифів та більшу кількість непотрібного інтернету.