Після цін, що стрімко зросли, не всі українці можуть своєчасно оплачувати комунальні послуги. Особливо це стосується пенсіонерів.

Але, як з'ясувалося, є компанії, які починають загрожувати українським людям похилого віку за борги і навіть погрожують зупинити надання послуг. Про такий кричущий випадок розповіла українка, коли поділилася історією її мами-пенсіонерки.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо завдяки коментару жінки на сторінці Нафтогазу у соцмережі.

Клієнтка поскаржилася, що співробітники компанії відновили нав'язливі дзвінки боржникам. При цьому вони не соромляться загрожувати споживачам, що газ можуть відрізати, якщо заборгованість не буде погашена.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Шановний Нафтогаз припиніть загрожувати моїй мамі по телефону, що відріжете газ і телефонувати літній людині. Пояснюю ситуацію: кабінет створено на номер телефону моєї мами, у ньому три розрахункові рахунки - мій, її та її сестри (пенсіонерки, яка мешкає в іншому селі, сама вона не може передавати).Тепер у моєї тітки утворився борг, а телефонують моїй мамі. Сьогодні їй зателефонували 5 разів і довели, що у неї піднявся тиск .Що означає, ви даєте три дні для сплати? Вона пояснює, що це не її борг, ваші працівники не чують", - написала клієнтка.

Нафтогаз, скриншот: YouTube

У Нафтогазі у відповіді на скаргу попросили уточнити номер телефону, на який надходять дзвінки, а також ПІБ власника мобільного, номер особового рахунку та інші дані, які дозволять перевірити отриману інформацію.

Відгук на Нафтогаз

Нагадаємо, що в Україні почав діяти новий тариф на газ: скільки доведеться віддати за кубометр.

Раніше ми повідомляли, як в інтернеті знайти дані про пільги та субсидії від "Нафтогазу": впорайтеся за 30 хвилин.