Підняти тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва пропонує директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор.

За його словами, розвивати громадський транспорт неможливо, оскільки проїзд у Києві є найдешевшим в Україні. Він заявив, що вже пора задуматися над тим, щоб підвищити плату за проїзд. У столиці ціна проїздного квитка у громадському транспорті становить 6,50 грн.

Громадський транспорт. Фото: Youtube

Він стверджує, що столичний громадський транспорт "на 300% дотаційний". Кандибор вважає, що депутатам настав час задуматися над тим, щоб підняти тарифи на проїзд.

Може час задуматися, щоб вже підняти тарифи? Де ще такий дешевий проїзд як в Києві? Я вважаю, що треба порушувати питання депутатському корпусу та громадськості про підвищення тарифів. - заявив Кандибор

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Громадський транспорт. Фото: Youtube

Якщо він збитковий, зазначив Кандибор, то нема можливості його розвивати. А для того, щоб він розвивався і покращувався, слід підіймати тарифи. Він запевнив, що тоді ж зʼявиться й інший транспорт.

Одноразовий проїзд у метро, тролейбусах та трамваях коштує 8 грн, у маршрутках та кільцевій електричці — 15 грн.

Нагадаємо, ми писали, що не лише штраф, а й позбавлення прав: водіям нагадали про популярне порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляв "Знай.ua" великий TruCAM стежить за тобою: українським водіям радять приготуватися, контроль посилюється.

Також "Знай.ua" інформував, не надумайте поставити це в багажник: водії дізналися, за що загрожує штраф у кілька сотень гривень.